Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία "ΜΠΕΛΕΦΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ" δραστηριοποιείται στον χώρο της τροφοδοσίας φρέσκων φρούτων & οπωροκηπευτικών προϊόντων και εδρεύει στην Λαχαναγορά της Καβάλας.

Προϊόντα

Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φρούτων & λαχανικών και μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τροφοδοσίας. Φρέσκα φρούτα εποχής, εξωτικά φρούτα & φρούτα του δάσους.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Αν είστε επαγγελματίας του χώρου της εστίασης, εστιατορίου, ξενοδοχείου και market θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τροφοδοτώντας σας με την καλύτερη ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Προϊόντα 

Υψηλής ποιότητας

Αξιοπιστία

30 χρόνια και πάνω Εμπειρία στην ποιότητα και Αξιοπιστία στην παράδοση

100% Ασφάλεια

Διαθέτουμε μεταφορικά μέσα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της τεχνολογίας για να πετυχαίνουμε 100% ασφάλεια μεταφοράς προϊόντων.

Εξασφάλιση

Εξασφαλίζουμε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Οι πωλήσεις γίνονται για λογαριασμό των παραγωγών, εμπόρων, συνεταιρισμών.

Σύγχρονη Επιχείρηση

Προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις και εισάγουμε καινοτομίες στην εμπορία φρούτων και λαχανικών.

Πάντα Φρέσκα

Διαθέτουμε 2 καταστήματα εντός της λαχαναγοράς καθώς και ψυκτικούς χώρους ξοπλισμένους σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της τεχνολογίας.

Παράδοση προϊόντων

Καθημερινά η εταιρεία παραδίδει εμπορεύματα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ( Ν.Καβάλας - Θάσος - Ν.Δράμας - Ν.Ξάνθης). Η παραγγελία δίνεται από την προηγούμενη ημέρα μέσω τηλεφώνου, e-mail ή fax.

H Ομάδα μας

Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην εξυπηρέτηση των πελατών μας!

Μπελέφτας Αθανάσιος
Ιδιοκτήτης