Παραγγελία

Πως μπορώ να προβώ σε παρεγγελία;

Μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο +30 2510 222820, καθώς και μέσα από την πλατφόρμα επικοινωνίας.

Θέλω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάποιο προϊόν από την παραγγελία που έχω υποβάλλει. Τι κάνω;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο +30 2510 222 820 για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αλλαγών στην παραγγελία σας.

Από που προμηθεύστε τα προϊόντα σας;

Οι προμηθευτές μας είναι κατά βάση Έλληνες μικρο-παραγωγοί. Επίσης, κάποια προϊόντα προέρχονται από παραγωγούς του εξωτερικού.

Παρέλαβα προϊόντα που φαίνονται να είναι αλλοιωμένα / χαλασμένα. Τι κάνω;

Στην σπάνια περίπτωση που θεωρείτε πως ένα προϊόν ειναι αλλοιωμένο θα πρέπει αρχικά να μην το καταναλώσετε και να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας στο +30 2510 222 820. Δηλώστε τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία σας ώστε η εταιρεία μας πέρα από την αντικατάσταση να διερευνήσει και τα αίτια της αλλοίωσης ενημερώνοντας σας σχετικά. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τα προϊόντα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας και αν κάποιο από αυτά δεν σας αφήσει ικανοποιημένους, να το επιστρέψετε επι τόπου στον οδηγό μας εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Πληρωμές

Πως μπορούμε να προχωρήσουμε στην πληρωμή των προϊόντων;

Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Πληρώστε με ασφάλεια μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες visa, maestro και mastercard.

Αντικαταβολή: Πληρώστε κατά την παράδοση με μετρητά, ή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Visa, Maestro, Mastercard) μέσω μηχανήματος POS στον οδηγό μας που θα παραδώσει τα ψώνια σας, την ημέρα και ώρα που έχετε ορίσει.

Υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο αγορών για να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Το ελάχιστο όριο που απαιτείται για την εξυπηρέτηση μιας παραγγελίας είναι τα 20 ευρώ. Για να μπορέσετε να αποστείλετε μία παραγγελία, θα πρέπει το καλάθι αγορών σας να έχει προϊόντα συνολικής αξίας πάνω από τα 20 ευρώ.

Παράδοση

Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Καθημερινά η εταιρεία παραδίδει εμπορεύματα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ( Ν.Καβάλας – Θάσος – Ν.Δράμας – Ν.Ξάνθης) και στην Θεσσαλονίκη. Η παραγγελία δίνεται από την προηγούμενη ημέρα μέσω τηλεφώνου, e-mail ή fax.

Ποιες ημέρες και ώρες παραδίδετε;

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται Δευτέρα με Σάββατο από τις 8:00 πμ έως 4:00 μμ. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες.

Παραδίδονται παραγγελίες αυθημερόν;

Όταν είναι επείγον και διαθέσιμα τα προϊόντα.
Υπάρχουν μεταφορικά έξοδα για την αποστολή της παραγγελίας μου;
Κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία μας.